top of page
 • Hoe lang duurt een kleurenanalyse?
  Tijdens de kleurenanalyse actie zullen we binnen 45 minuten tot de conclusie komen welke seizoenskleuren jou het mooiste staan.
 • Mag ik make-up dragen tijdens een kleurenanalyse?
  Voor een eerlijk resultaat raad ik altijd af om make-up te dragen. Zonder make-up kan ik namelijk goed jouw huid bekijken, wat belangrijk is om de allermooiste kleuren voor jou te bepalen.
 • Kun je de stylingdiensten ook aan iemand cadeau doen?
  Absoluut! Leuk dat je mijn stylingdiensten daarvoor in overweging neemt. Stuur me vooral een berichtje om meer te weten te komen. Contact kun je opnemen door middel van het contactformulier onderaan de website, of een benadering op social media. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren op je bericht en een digitale gepersonaliseerde "uitnodiging" maken die je aan de gewenste persoon kunt overhandigen.
 • Waar vindt een kleurenanalyse plaats?
  Bij mij thuis op de Faas Wilkesstraat te Amsterdam. Hier heb ik de benodigde spullen, zoals een grote spiegel en een plek voor het raam. Het juiste licht is nodig om tot een eerlijk resultaat te komen. Vanaf week 37 ben ik beschikbaar in Ede. Ook hier ben je van harte welkom voor een kleurenanalyse.
 • Voor hoeveel personen kan ik een kleurenanalyse boeken?
  Een kleurenanalyse is te boeken voor max. twee personen tegelijk. Sterker nog, het is heel erg leuk om dit samen te doen en daadwerkelijk de verschillen bij elkaar te kunnen zien. Neem jouw zus, moeder of vriendin mee en we maken er een gezellige sessie van vol verrassingen!
 • Ontvang ik een persoonlijke kleurenwaaier bij de kleurenanalyse?
  Ja, naderhand ontvang je jouw persoonlijke uitgebreid kleurenwaaier met maar liefst 48 kleuren. Deze past in elke handtas en is ideaal om mee te gaan shoppen!
 • Is er parkeergelegenheid in de buurt? Wat is de bereikbaarheid met het OV?
  Kom je met de auto? Zeeburgereiland is gelegen naast de snelweg. Je parkeert hier voor €3,90 per uur. Op zondag is parkeren parkeren. Mocht je het combineren met een dagje Amsterdam, dan kun je gebruik maken van de P+R die op een steenworp ligt. Kom je met het OV? Tramlijn 26 rijdt vanaf Amsterdam Centraal - IJburg. Stap uit op halte Bob Haarmslaan. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen. Bushalte Zuiderzeeweg ligt op zo'n 10 minuten loopafstand.
 • Op welke dagen kan ik een dienst bij jou boeken?
  Van maandag tot en met zondag, voornamelijk in de ochtenden. Natuurlijk gaat dit in overleg met jou.
 • Voor wie zijn mijn stylingdiensten bedoelt?
  Voor de hippe, moderne vrouw die graag 'fabulous' door het leven gaat. Ben jij er klaar voor?!
Veelgest. vragen
bottom of page